Ilmainen toimitus yli 120€ tilauksille                 Toimituskulu 7,90€

Anna´s Home Collection goes CHRISTMAS!!

Anna´s Joulumaa avautuu marraskuussa Mäntsälän Nummisiin!

Nyt laitetaan ALL IN - Anna's Home Collection goes CHRISTMAS!!

Pohdimme pitkään ja hartaasti miten saisimme ihanille asiakkaillemme tarjottua autenttisen ja kokonaisvaltaisen joulukokemuksen tunnelmallisessa ympäristössä kauniiden sisustustavaroiden ympäröimänä.

Loppujen lopuksi päädyimme ilmiselvään vaihtoehtoon - miksi emme tekisi tätä kotimaatilallamme Nummisissa vain 20 minuutin ajomatkan päässä Järvenpäästä ja 10 minuutin Mäntsälästä? 

Normaalisti juhlatiloina toimivat tunnelmallinen vanha lato ja iso 350m2 juhlasali valjastetaan joulusesongiksi nyt Anna’sin Joulumaaksi.

Tilat täyttyvät jo saapuneilla kauniilla joulukoristeilla, luonnonläheisillä sisustustuotteilla, vanhoilla ja käsityönä valmistetuilla kalusteilla, second-hand sisustustavaroilla… Visio siintää jo upeana mielessä ja tätä ette halua jättää näkemättä!

Ja mainostyyliin - EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI! Samalla kun ostat joulusisustusta ja -lahjoja, voit istahtaa kahville tai glögille tuoreiden maalaisleivonnaisten kera ja ihastella ympäröivää maisemaa maatilan eläimineen.

Joulumaata pidetään auki viikonloppupainotteisesti, ja tästä luodaan vierailun arvoinen elämys koko perheelle

Kaikkea hauskaa tekemistä on meillä vielä suunnitteilla ja näistä tiedotetaan pian! Sillä välin laita jo korvan taakse Anna’s Home Collection JOULUMAA - avautuu marrakuussa.

Ps. Anna’sin jouluvaunun löydät tuttuun tapaan Järvenpään joulukadun avajaisista ja joulumarkkinoilta - näistä tapahtumista saat matkaasi etuja upeassa Joulumaassamme käytettäväksi

Katsokaa jo tiloja www.karikuusenjuhlatilat.fi

Lahjakortti